Monday, May 17, 2010

Double Chin

Its a problem to woman..dilemma ryte bila ada double chin? since kebelakangan nie ramai kawan2 NSA merungut ttg double chin, so i make a research bout this case..mostly, masalah ni bnyak timbul pada perempuan and why?bila NSA buat researh kan, jawapan yang ditemui agak tak logik...The answer is sbb lelaki selalu shave janggut and on the same time diorg akan menolak dagu so that xjadi double chin..hahhaa..whatever..kenapa masih terpinga2..takkan tak tou double chin tue apa?mmhh..ok..kalau tak tou jap nk insert gambar ok..


Just look at the picture, its queen latifah kan..even an actress pon ada double chin..so jangan la nak dilemma sangat ok..selaluenya, double chin nie cukup senang nk dpt kt org yang berisi..ok kt sini NSA ada tips utk hilangkan double chin kawan2...so selamat mencuba...

1. Lakukan gerak seperti mencukur janggut di bawah dagu anda menggunakan jari.
2. Sebelum tidur, dongak kepada tinggi2 untuk menguatkan urat2 bawah dagu. Dalam masa yang sama, urut dengan menyapu mosturizer..Ingat! Jangan sapu ke bawah, sapukan ke atas.
3. Selepas bangun tidur, duduk secara tegak. Buka mulut luas2 untuk memastikan rahang anda bersenam dan menguatkan otot di muka dan bawah leher. Ini akan menegangkan otot untuk menarik dagu anda kembali rata dan dalam masa yang sama dapat membentuk pipi yang menarik. Lakukan sekurang-kurangnya 10x setiap pagi
4. Jangan malas untuk buat senaman mulut..caranya dengan mengunyah gula-gula getah.

Ni adalah tips2 yang mudah kan..so kalau sapa rasa berduit sangat n mmg btul2 nk hilangkan double chin..
boleh la beli Prodok Double Chin Reaction macam KRIM VERSEO (click for more details)...

P/S : Suddenly teringat plak NSA penah bagi tips untuk hilangkan perut buncit..so pada yang tak pnah bca entry sblum nie dan nak tao cara2 hilangkan buncit..klik sini...

~SELAMAT BERAMAL~

2 comments:

Wawan3y. said...

aku malas semua. makanya aku mcm nak pasrah ja. haha.

::ienafazlyna:: said...

aku de double chin gak..sebb..makn tido mkn tido

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...