Thursday, May 6, 2010

Mini Cooper Present

NSA bukan orang yg high taste..but tak salah kan if kita nk impikan something..suddenly NSA teringat something..one of my friends pernah ckp nak kahwin dengan NSA sbb NSA ni maintenance rendah..shit!What!..ok..xnak emo2 kt sini..back to the main point..Today i have present to all my lovely blogger friends..

Firstly, yang biru nie..its mine!!!dont grab it ok..memandangkan biru adalah favourite colour NSA tahap gaban kan, so ini la kereta yang bakal beloved NSA akan beli..hehhe..btol kan sayang?? I know that this type of mini cooper gila mahal kan..but its ok..kita kumpul duit sama2 tou~ :)

The pink one is for Meera.. :)

This one is for Dylla..elegance right warna putih..

Red is for Waney..sorry, pink dah ada org book!

And lastly..gorgeous with black is for Aerzee.. :P

To my BFF, i know that warna tue tak ngam dengan jiwa u guys kan..but just accept it ok!!! Its a present..mana boleh pilih2~

8 comments:

aerzee fathenee said...

weyhhh,
aku la ni da suka hitam
tehehee
penuh misteri
+ kemewahan
+keunggulan.
HAHA

Wawan3y. said...

aram aku nk pink ah .

Raffar Ramli said...

aku nak hijau pucuk pisang!!
weyh..masuk la praduan 7up revive..
mini cooper menanti anda!haha

NSA said...

hahhaa..ok ok..doa bg aku menang..nnt aku bwa ampa naik!

Shukor said...

aaaa..kalau dapat kreta camni, confirm sume org tgk je time bwk jln2 =)

ayue said...

ouh mini cooper !
maw jugakk satu plishh ?
hee (:

SheY PuLL said...

saye pun uka jugak la kete niew...:)

Meera said...

whoaaa!~ tenkiu NSA.
really love it.
kalaula bole grab & gune tros.
eheee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...