Monday, May 17, 2010

Gedik :)

Apa itu perempuan gedik?

1. Perempuan yang tergedik2 kacaw bf/laki orang lain. (if tak tou laki tue dah berpunya, tak dikira)

2. Perempuan yang bajet 'hot'. (prasan cun tp hakikatnya oh tidak langsung)

3. Perempuan yang suka gelak kuat2 sbb nk tarik perhatian org rmai.

4. Perempuan yang cuma kawan dengan lelaki. (if kawan2 laki tue skali ngan kawan bf xdikira jugak)

5. Perempuan yang suka pakai sexy2.(kaki berkurap, badan mengelebeh, badan bertompok. saja nk tyg kt laki len. kira mcm bajet hot la)

6. Perempuan yang suka pegang2 lelaki.

7. Perempuan yang suka support laki sbb nk rmai kwn laki.

8. Perempuan yang x mengaku ada bf.

9. Perempuan yang suka bangga2 dkt kawan laki yang dia kononnya ramai 'secret admire'.

10. Perempuan yang dah ada bf tapi menggedik dengan jantan lain dan mengaku single.

Sila tinggalkan komen anda?

P/S : Di petang yang boring nie..NSA saja cari maksud gedik dan terjumpa artikel nie..n sangat2 la menarik dan tersentap!!hehehee~bukannya apa..ada jugak ciri2 dalam list ni yg pnah NSA buat..tak kisah la..nama pon prmpuan kan..4 sure la akan gedik kdg2..banyak n skit ja..hahaha.. :)

9 comments:

Kimi Sahaja said...

Kalau lelaki gedik suka kacau gf orang camna lak?

Amalina E Azmi said...

hahah. tepat sekali cik NSA. tepat bebeno tu...x dpt disangkal lagi ini mmg maksud2 paling appropriate utk perempuan gedik. yeay! *tetibe

ika honey bunny said...

sumpah sume ciri-ciri yang NSA listkan ni memang gedik! haha

Wawan3y. said...

haram aku suka mengaku singLe kot. HAHAHA

NSA said...

heheee..entry yg menarik..tq for comment..apa pon..nsa mmg kena batang hidung gk..kena tepis ja la..
kt bahagian..mengaku single..hahahaa..tpi tue dulu2 la...~ :P

sueraya said...

besa la tu...nm pon perempuan...hahaha
gedik adalah sifat smula jd dr zmn tok nenek lg...:))

NichKhun said...

jap jap muhasabah diri kejap.. owh saya tidak gedik.. hahaha

liey691 said...

hehe...gua ska bc statement ko nie..mang best..hahah

Anonymous said...

kalau pompuan yang dah tau laki 2 ada girlfriend tp rekemen kat kawan sendiri.. gedik gak kot no =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...