Thursday, October 28, 2010

Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway!

Lumrah perempuan..nampak ja benda comel2 mesti cakap
"Comeinya tue..comeinya ni.."..
Tak kisah lah even benda tue murah pun, jnji nmpk comel..
Minggu lepas nmpk sorang perempuan pakai reben warna pink kt rambut..
Nmpk cute sngat..so NSA bertungkus lumus dan bekeras utk jalan keliling Jusco Ipoh nak cari gak..but warna biru..mmh tak jumpa pon :( ...
(to bloggers yg masih blum tahu, NSA fanatik dengan warna biru, sekian)
Minggu lepas, CintaHati ada pergi seminar..Tukang Cakap seminar tue ada gitau yg perempuan yang suka puji benda2 comel ni mcm baju or else,
"SIFAT KEIBUAN DIA TINGGI.."
Pastu CintaHati gitau dkt NSA..
Walaweii~~hahahahaaa....NSA terus teruja sangat2 malu~~hahahaa..


"WOI, LETAK TAJUK APA?? CERITA PASAL APA NIE???"
Ok..ok..sorry pakcik n makcik..NSA nk cerita pasal GiveAway la nie..
Bukannya apa, NSA sangat tertarik dengan hadiah yang bakal ditawarkan dalam contest yg Mama buat nie..
Comelllllll sangat beg nie.. Jap jap nk tunjuk bg semua org tngok comel ke tak..


Tengok comel kan..serius comel..kalau nk tngok bnyak lagi..ada dlm blog MZ Collections..
Mesti Mama ada sifat keibuan yang tinggi sebab bg GiveAway yg comel2.. :)

So, to anyone yg nk join contest nie..syarat penyertaan mudahhhh ja~~
> Jadi follower blog Superhero Mama & MZ Collections
> Copy & paste banner ke entry & sidebar (beserta link)
> Tajuk Entry : Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway! sahaja
> Linkkan entry anda ke entry Giveaway ini di dlm blog Mama

3 orang pemenang bertuah dicari...
Cepatttt~~!!!! Tarikh tamat adalah pada 30/10/2010 (12am)


P/S buat Mama : Mama, dh bca nanti, tinggal komen ae..tq!

1 comment:

Nad @ MamaZakwan said...

salam..dtg jenguk entry ga..anda lulus dgn jayanya! :D

jgn konpius..actually dah bgtau dah tarikh tutup dipercepatkan..tp tak sempat nak edit kt banner

naseb baik sempat join kan? =p

thanks ek! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...