Monday, October 25, 2010

1st GA dari NUSHA

Sambil menunggu waktu makan pada jam 1300 di office,
Tengah berblogwalking, terjumpa blog yang ada GiveAway
Secara tiba-tiba, terkejut tahap cipan MB Perak masuk melawat dalam studio tempat NSA buat kerja dengan press dan macam2 manusia lagi..
Dengan tak semena-mena terus gerakkan kursor mouse, klik label pangkah kat hujung atas kanan tue
(cepat2 mcm lari pegi toilet sbb tak tahan sakit perut)..

(tunggu sampai habes lawatan dgn muka ala2 ikhlas)...
Lepas MB balik..terus jerit,
"Owh No!!! Windows Nusha pon aku dah tutup skali..camna nk join contest tue..errrrghhhhhhhhhh!"
Panas~ (gaya Fazura dalam Pisau Cukur)

Dengan usaha tekun, gigih, penat lelah sbb tertarik dengan hadiah yang disediakan, NSA tetap cari blog Nusha sampai jumpa..akhirnya..taraaaaaaaa... Dah ada depan mata.. Lega..

Since Nusha akan menyambut Hari Jadi yang ke-22 tak lama lagi, Nusha try untuk buat GiveAway-nya yang pertama..


Simple as ABC Cokodok Basi

> Kena follow beliau "wajib"
> Mesti postkan entry dgn tajuk "1st GA dr NUSHA" , letak GA monyet tu dan linkkan kpd beliau okay!!
> Jgn lpa letak kat side bar n link jga
> Dh join, jgn lpa gtau beliau, kat komen pon jd ok!! Supaya sng beliau nak jenguk nnt
> Kena tag org len at least 2 org ok..lbh lg ok!!

1st prize : Topup RM30 + Special Gift
2nd prize : Topup RM10 + Special Gift
dan
5 hadiah Saguhati (Special Gift)

**Tertakluk kepada terma dan syarat
** Tarikh tutup adalah 8 Novermber 2010

P/S buat Nusha : (pantun tak sedap)
Hari Lahir Bakal Tiba
GiveAway Buat Blogger Tidak Lupa
Selamat Hari Jadi buat Nusha
Semoga Sentiasa Sihat dan Gembira

NSA nk tag kt BFF tercinta : Dylla, Ezy and Waney

2 comments:

Wawan3y. said...

aku xphm nk kena buat apa? haha
nk kena crita pasal bLog dia kah, nak kena wat pantun ka or apakah?

nusha said...

heheh, t tgk kat list tau,xder gtau k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...