Friday, April 23, 2010

Apa itu Bodoh?

Memang la setiap manusia tou maksud bodoh kan..NSA pon malas nak research details bout BODOH..so..sebodoh mana pon kita nie..jgn tunjuk kt orang lain yg kita ni bodoh...ryte?then..dont ever buat mcm gmbr yang NSA nk share nie ok..pleaseeeeee la..

Kejamnya ada design tmpat lap kaki mcm nie..haih..tak mou tetamu kot..so kepada mana2 pakcik n makcik yg rumah dia banyak tetamu tue kan..jgn la letak cam nie..sbb seorang tetamu datang rumah kita, bila tetamu tue balik, dia akan bawa 1 dosa kita keluar dari rumah..alhamdulillah....

What a Looser~NSA tak tou nk describe mcm mna ttg gmbr nie..hishh~~bodoh teruk sngat!

2 comments:

Wawan3y. said...

gmbaQ 2nd nih apa. aku xphmm

Anonymous said...

yang buat acticle ni aku rase sumpah la 111111111000000X lebih bodoh..dah la tak menarik..babi pon bleh buat lah wei..bodoh punya mnusia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...