Tuesday, November 2, 2010

Jangan Tiru

JANGAN MENIRU DAN JANGAN BERI TIRU

Dulu masa NSA study, kenapa lah susah sngat NSA nk bg tiru kt org lain, kedekut, jujur, bagus sangat student nie..kalau NSA bgi tiru tue mcm terasa nyampah sngat..apesal korang tak study, pastu tnya aku yang bertungkus lumus study..haha..Based on gmbr aras ni..Inilah balasan kepada si manusia yang selalu meniru waktu exam..

Bukannya apa NSA saja cri based on exam punya situation, al maklumlah CintaHati NSA sedang menduduki exam skrang nie..hopefully he can do the best...anyway,

BEST OF LUCK TO YOU.. SARANG-HAE :)

1 comment:

♥cutebabygirl♥ said...

perghhhh
gile dasyat gamba.
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...